Når man holder en konfirmationsfest er der en masse traditionelle ting man gerne skal
have med. Det kunne f.eks. være taler, gaver, mad mm. Men nogle gange føler man der
mangler noget for at gøre dagen fuldendt. Det kan være svært at vide, hvad der
mangler. Hvad med et anderledes indslag? Der findes mange muligheder af anderledes
indslag. Det kunne f.eks. være trylleri, komik, fællessange og meget andet. For at
hjælpe jer har vi her lavet en liste af indslag, der kan være lige det i mangler. De her
indslag er indslag, der med garanti vil gøre jeres konfirmation mere mindeværdig. Så
læs de forskellige muligheder herunder og vælg det der passer til dit arrangement.

1. Book en tryllekunstner

En tryllekunstner er et super godt indslag til en konfirmation. Trylleri er meget mindeværdig og det er noget som alle gæster vil være underholdt af.

Et eksempel en god tryllekunstner er Marius Bach, som udover at være tryllekunstner også er komiker. Marius har optrådt til rigtig mange konfirmationer og han er derfor meget erfaren det punkt.

2. Fællessange

Fællessang er en anderledes måde at skabe god stemning . Man kan skrive en sjov sang med en kendt melodikonfirmationssangen skal gerne omhandle konfirmanden. deler man teksten ud til alle gæsterne og synger man den sammen.

3. Stand-up comedy

En stand up komiker er også et godt valg til en konfirmation. Sjove jokes skaber grin og er derfor en god måde at bygge en god stemning .

 

4. Dele opgaver ud

Man kan også dele opgaver ud til gæsterne. Det kunne eksempelvis være en opgave, hvor en gæst skal skåle hver 1 time. den måde sikre man sig at folk skåler og det er også med til at skabe den gode stemning. Når man laver opgaver er det kun ens fantasi, der sætter grænser.

5. Jokes

Skriv nogle jokes om konfirmanden og brug det som en del af din tale. Det gør din tale sjovere, hvilket er vigtigt. Taler kan godt være lange og kedelige, lidt opfriskning gør ingen skade.

6. Youtuber til festen

Hvis ens søn/datter har en dansk youtuber de er særlig vild med, kunne man prøve at kontakte youtuberen og se om han vil overraske konfirmanden til festen

7. Lav en video til konfirmanden

Et billede siger mere end tusind ord – men hvad med en video? Hvis man kobler sin tale sammen med en video kan den være belæg for mange af de ting du siger. En video med billeder af konfirmanden kan gamle minder frem og dermed skabe en rørende, men samtidig god stemning.

8. Kend gæsterne

Se hvor godt konfirmanden kender gæsterne. Det er et meget anderledes indslag, men det er en super god leg, der passer rigtig godt til en konfirmation. Lav nogle spørgsmål omkring gæsterne, som både er helt generelt, men også meget personlig. Et eksempel et generelt spørgsmål kunne væreHvem af gæsterne har børn?”. Et eksempel et personligt spørgsmål kunne væreHvem har engang drukket 4 liter sodavand en dag?”. Tænk over, hvad gæsterne ejer og har lavet af bommerter. Spørg eventuelt gæsterne om de har nogle sjove ideer.

9. Sanger

Book en sanger, ikke nødvendigvis en kendt, og hende/ham til at synge en sang du synes passer godt til konfirmanden. Det er et super rørende øjeblik og det er også meget mindeværdigt. Sørg dog for at den sanger du finder rent faktisk kan synge, ellers mister det lidt charmen.

10. Fup fotograf

En fup fotograf er en god måde at underholdning og billeder fra festen samlet. Det hele virker meget normalt indtil at fotografen begynder at drille gæsterne. Også et meget sjovt og anderledes indslag til en konfirmation.

10. Skriv en anderledes konfirmationstale

Skrive en god og anderledes tale til konfirmation – det kræver god inspiration og derfor kan det være godt at se sig lidt omkring. Det er altid godt at planlægge konfirmationstalen i god tid for det er med til at bibeholde at du undgår for megen stress op til selve festen. Det er også vigtigt at have styr på sin tekst og at øve sig på den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *