Cecilie lilje Jespersen

Bådmekaniker til reparation af båd i vordingborg

bådmekaniker vordingborg

læserbrev

Efter god behandling og fagligt dygtig reparation af min båd, så har jeg valgt, at lave en god anmeldelse af Masnedø Marinecenter i vordingborg. Syntes at det var rart at få hjælp midt i min sommerferie efter hurtig reparation af min båds yanmar motor. Den blev lavet af den dygtige bådmekaniker som arbejder på Masnedø marinecenter. Ejeren af marinecenteret Marianne var rar at snakke med og virkede til, at kunne forstå mit sprog, da vi jo stod i den situation, at måske skulle aflyse sejlturen i ferien, og jeg forklarede om symptomerne med startproblemer.

Jeg havde ikke på anden vis kunne få lavet den bådmotor som bare hakkede uden at starte, det undrede mig og dem jeg kender der har forstand på den slags. Motoren var passet med service og da den blev sat i vandet kunne den til min store overraskelse ikke starte og jeg vidste ikke hvordan man kunne reparere den. En sådan ny motor virker for mig kompliceret det er ikke som med en gammel motor der er lettere at fejlsøge på for sådan en som mig.

Reservedele

Efter kort tid var der reservedele klar til min yanmar motor som ikke kunne starte. Det var i virkeligheden bare var en bagatel som en tester kunne afsløre – vidste ikke at man brugte den slags til både. Ihvertfald så gik der kun få dage før delene var klar og efter endnu nogen dage var den originale reservedel sat i.

Regningen

Vil sige at prisen var fair -jeg betalte med tillid til regningen, specielt da der ikke var nogen overraskelser, alt blev aftalt inden der blev arbejdet på båden, jeg takker mange gange.

Syntes du at dette indlæg var nyttigt? Del gerne tak

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på pinterest
Pinterest