featured

Har du også prøvet det, når man står inde på sit værelse og kigger på alle sine hvide, kedsommelige vægge? Man står måske og filosoferer lidt over den hvide væg. Skulle man bare male væggen skrigende pink eller måske bare en genert blå. Det kan faktisk være et svært valg at tage alt taget i betragtning. Hvilken væg skal man male, hvilken farve, hvor ville det passe godt ind, hvilket værelse skal man vælge: køkken, spisestue eller soveværelse? 

Hvilken farve, hvilken maling - spare penge?

Når man så endelig beslutter sig for, hvilken farve, man gerne vil have og hvilket værelse man vil male. Så er det bare med at komme afsted ned til farvehandleren og købe en god maling hurtigst muligt. Når man står hos farvehandleren, kan man sagtens komme til at lade pengepungen råde og vælger derfor at købe den billige maling i stedet for den dyre fordi det virkede som et godt tilbud.

Virker en billig maling?

Når man kommer hjem og begynder at male, indser man, at malingen ikke er helt så god, som man troede. Man står nemlig og maler og maler i flere timer indtil ens arme næsten ikke kan klare mere. Man har nu malet måske 4 lag for, at farven endelig dækker ordentligt. Du tænker måske: Lad os lade den tørre indtil i morgen tidlig og se om resultatet ikke er blevet bedre. Næste morgen er der nærmest ingen forskel sket. Man må simpelthen gå ned og købe noget mere maling for at få farven til at dække, og væggen nu kan se godt ud.

Der er ingen anden udvej end, at man må traske hele vejen ned til farvehandleren igen for nu at købe endnu mere maling.  Men når man nu står dernede og ser på prisen på en billig maling og sammenligner den med den lidt dyrere maling. Så viser det sig, at man faktisk hurtigt kommer til at bruge flere penge på maling end hvis man nu bare havde købt den dyre maling til at starte med. Hos Flügger Maling finder du masser af god kvalitetsmaling til den helt rette pris. Det må man hellere skrive bag øret til en anden god gang, så man ikke spilder sin tid og penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *