Hvis man ønsker at blive bedre i skolen, så kan det være en mulighed, at søge at følge de elever i skolen som ønsker at få god læring ud af at være der. Dem som selv ønsker at lave deres lektier fordi at de vil lære. Dem som gerne vil få noget godt ud af at gå i skole. Det er at passe på at ikke det går op i tant og fjas som man siger. Du er god som du er og dit hoved fejler ikke noget. Brug din tid med de mennesker i skolen som gerne vil det, dem som ikke bare kommer hver anden dag for at få deres SU.  Det er nemlig at vi mennesker har let ved at gå med på de lege som vores venner sætter gang i, og som vi så også selv sætter i gang. Så brug de rigtige venner i skolen.

Der er også forskelligt som man kan gøre for rent faktisk at blive bedre til at huske.

Det går også nemmere hvis man er et positivt menneske

 

At bede om hjælp i skolen.

Nu er det svært for mig at vide hvorfor netop du ønsker den viden om hvordan man kan blive bedre i skolen da vi alle har det spørgsmål med forskellig baggrund. Men værd er det altid i livet at lære at spørge om den hjælp man har brug for. Derfor er det også vigtigt at man bruger de værktøjer som en skole stiller til rådighed og her taler jeg ikke om internettet og computeren. En skole har altid nogen man kan spørge om hjælp, der kan råde og vejlede i alle mulige situationer, det kan være med til at man får mere ud af at gå i skole. Det gælder fx. også hvis ens privatliv ikke fungerer godt, så vil det sikkert heller ikke fungerer så godt i skolen. Derfor så spørg om hjælp hos din Studievejleder, præsten, læren mv. hvis du har spørgsmål til hvordan du løser givne situationer, så du kan skabe et bedre fundament for at gå i skole. Husk at be’ om hjælp.

få hjælp i skolen

Weekendens formål for skolegang

Om du er ung eller ej så er weekenden vigtig for din skolegang. 

..”Jamen jeg går ikke i skole i weekenden?”.. Nej men hvad du gør i weekenden med din sunde fornuft kan have en stor indflydelse på den kommende uge

Strukturer din skolegang

Husk at:

  • tage noter
  • spise ordentligt
  • motion
  • lave dine lektier
  • deltage aktivt
  • søge viden på egen hånd

Sæt dig et synligt mål for skolegangen

At sætte dig et synligt mål for din skolegang kan være med til at motivere dig selv og give en større indflydelse på din motivation for skolegangen end du kunne forestille dig. 

Udfyld denne liste:

  • Hvad giver min eksamen adgang til?

 

  • Hvad får jeg ud af at have den uddannelse jeg ønsker mig?

 

  • Hvordan vil min økonomi være resten af livet hvis jeg ikke har en ordentlig uddannelse?

 

  • Hvad er mine jobmuligheder som ufaglært?

 

Har du udfyldt disse 4 spørgsmål grundigt så vil du nu stå med en meget stærkere motivation for at tage dig selv mere alvorligt. Der er nemlig kun en der kan tage din skolegang og det er dig.  At gå meget i skole kommer til at gøre resten af livet så meget nemmere. Eller omvendt dropper man skoletræt ud af skolen så er chancen for at man kommer til at være træt resten af livet ret så stor.

at få mere ud af sin skolegang

Hvad det giver at være fokuseret på at være god i skolen

Det som det giver er at man nemmere kommer til at kunne nyde livet. Dette fordi at når man skal arbejde resten af livet så vil man få meget mere for det man laver. Så fordi man ikke tog 5 års skolegang alvorligt så fik det altså fatale konsekvenser for resten af livet. Man kommer sikkert til senere hen at gå 5 år mere i skole fordi man først senere hen fattede det af bitter erfaring. Held og Lykke med at lære i Livet og pøj pøj med skolegangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *