Man kan blive et mere glad og positivt menneske ved at få sat handling på de ting der er gode for en selv. De fleste ved godt med dem selv hvad det er der er godt for dem, men måske kan du alligevel bruge noget inspiration. Det er ihvertfald altid godt at blive husket på hvad der er godt – så holder man nemmere sit fokus det rette sted.

At tale gode ting ud.

Der en en stor kraft i de ting vi siger til os selv og til andre. Derfor kan det være godt at starte dagen med at tale ud at det bliver en god dag. Sådan gælder det for hele dagen. Tal positivt ud om tingene, det er et bevidst valg at være positiv. Tal noget godt ud til de folk der er omkring dig også, det nyder de godt af og man bliver også selv glad af det.

Frisk luft og motion.

Der er vi vel alle forskellige men ens må være at det er godt for os. Hvad det betyder for dig ved du nok godt selv, men det er værd at tænke over om man får nok frisk luft og motion. Frisk luft og motion for at få bedre humør kunne være at besøge naturen. På naturstyrelsens hjemmeside kan man finde en masse der er spændende at opleve i naturen.

Vende det negative om til det positive.

Det som man mange gange var ved at rive håret af sig selv over viser sig ofte at gå alligevel. Det gamle ordsprog der siger at… “der er ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget”

Hvis vi vælger at lede efter det positive i noget der ikke er så godt, så finder man det ofte.

Læs også..

Selvudvikling

hvordan bliver man et glad positivt menneske

Undgå at være for meget alene hvis du gerne vil være glad

Er man for meget alene kan det godt gå hen og blive lidt trangt med sine egne tanker. Tankerne kan løbe løbsk – derfor er det godt at bruge noget tid på at være social med andre. Tale sammen og dele sine tanker.

 

Ellers kan du finde dit lokale frivilligcenter her. Et frivilligcenter indeholder ofte information om mange lokale arrangementer.

Få talt om om tingene

Er der noget der nager dig så få talt ud om tingene med nogen. Gerne med den person hvor selve problemet er. Vil det ikke være at foretrække at tale med personen direkte, så bare få talt ud med nogen om det. Tøm rygsækken den kan blive tung at slæbe rundt på.

Hør musik som du kan lide

Husker vi at få tændt for musikken. Det er dejligt at høre musik som man godt kan lide, det gør sjælen glad. Det er værd at planlægge så man kan høre musik når man er afsted væk hjemmefra.

 

hvordan bliver man i bedre humør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *