Cecilie lilje Jespersen

Hvordan bliver man klar til rave fest

blive klar til rave fest

Når efterskolen, gymnasiet, universitetet eller den lokale natklub afholder rave fest, så er der for nogen mange ting man skal forberede, inden man kan tage til festen. Her vil vi forsøge at guide dig til, hvordan man bliver klar til at tage til rave fest sammen med sine venner. Så vil du skille dig ud fra mængden for alvor så læs med her.

Hvilket tilbehør skal man bruge?

Når du beslutter dig for, at tage til en rave fest, så kan det anbefales at være klædt i hvidt tøj, lidt ligesom white sensation, hvorpå du så maler med UV Maling på tøjet. Fordelen ved at være klædt i hvidt tøj fra top til tå er, at det hele lyser op på dansegulvet, når du befinder dig under inden for UV lysets område.

De fleste vælger at møde til rave fest i en hvid t-shirt, der bliver malet til i forskellige neon farver. Det kan være tekst, sjove figurer og meget andet, der bliver malet på disse t-shirts. Alt dette skaber en god stemning til festen, og jo mere der lyser op – jo federe bliver festen.

Derudover er Knæklys jo et kæmpe hit til enhver fest, men især til rave fester er knæklys u-undværelige! Knæklys kan bruges både som armbånd, halsklæder, bælter af knæklys guirlander, og meget meget mere.

Er du typen der går all in til rave?

Hvis du er typen der går lidt ekstra op i at få en fed fest, så tænker du nok, at det langt fra er nok med UV Maling, Knæklys og en hvid t-shirt, ikke? UV Makeup, UV Glitter, Face jewels og Konfetti er også tilbehør der kan anbefales til en vild rave fest. Du vil med garanti blive en af festens bedste udklædte, hvis du går all-in med tilbehør som ovennævnte!

UV Makeup, UV Glitter, Face jewels og Konfetti

Så hvad er første step?

Når du ved, at du skal til rave fest, så gå efter at få købt alt det tilbehør hjem, du ønsker at bruge til festen. Første step kunne være at få fundet en hvid t-shirt, måske har du en i skabet, så tjek tøjskabet for en gammel eller slidt hvid t-shirts, inden du går på nettet og køber en t-shirt, ellers skal de købes for under 40 kr./stk

Hvor længe inden rave festen skal man være klar?

Det der tager længst tid at gøre klar inden rave festen, er normalt at male uv maling på tøjet. Det anbefales at male uv maling på tøj, nogle timer inden man tager afsted til festen, så du ikke skal stresse med at male, og samtidigt sikrer at malingen er tør, inden du møder op til festen, så det ikke bliver tværet ud. Du behøver ikke at have tøjet med uv maling klar flere dage i forvejen, men omvendt er det heller ikke nogen dum idé at have.

UV Maling på krop, og ansigt, tager op til 5-10 minutter om at tørre, naturligvis afhængig af hvor tyk lagt du maler på, så dette kan du gøre mens din t-shirt tørrer. Det samme gælder med UV Makeup og UV Glitter, det kan hurtigt males på, så dette er det sidste du ville gøre inden du er helt klar til at tage afsted.

Knæklys, kan du tage med hen til festen og knække når festen starter, så du ikke bruger deres levetid derhjemme.

Kan UV Maling vaskes af tøjet efter en rave fest?

Kan UV Maling vaskes af tøjet efter en rave fest?

Det korte svar på dette er desværre, at malingen som udgangspunkt ikke kan vaskes af tøjet, og der anbefales derfor at du ikke forsøger. Gem tøjet som accessories fra en rigtig god fest – det er den bedste anbefaling.

Køb UV Maling, og læs meget mere om tilbehør, rave fest og guiden til rave fest på Xtravagant.dk.

.

Syntes du at dette indlæg var nyttigt? Del gerne tak

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på pinterest
Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *