Vær en lille smule mere venlig. Lidt mere sød, på grænsen til at flirte. Det er noget af opskriften på hvordan man er den mest charmerende version af sig selv. Det erogså noget med at gøre lidt ekstra ud af sit udseende kom lidt ekstra parfume på, sminke på, eller for mænd finde bøtten med hårvoks frem igen. Nogen vil mene det at være charmerende er en medfødt gave og sådan er man bare, det er en del af ens karisma. Sådan mener jeg ikke det er. Synes at når et menneske føles som meget charmerende og alle kan lide personen så kan det ofte kun være i starten de kan lide personen.  Det er efter min mening fordi at det er udseende, stilen og den overdrevne venlige og søde attitude der får en til at fremstå som meget charmerende. Det holder så bare ikke vand i længden nogen gange. Men pyt med det. 

Hvis du gerne vil fremstå som meget mere charmerende, så vær lige på grænsen til at flirte. Gør mere ud af dig selv, og kom alt for meget af den gode parfume på, hvis du forstå hvad jeg mener. libglossss

Charmerende eller flirtende hvor går grænsen

Charmerende er mere et split sekund af flirt som kommer lige når et blik eller en samtale indledes. Hvor imod flirt har den samme indgangsvinkel men bliver ved ind igennem hele samtalen. 

Om en mini flirt er i orden for at fremstå som mere charmerende må du selv overveje. Eller om du måske hellere vil se på hvordan man er en god ven, eller hvordan man bliver bedre til at snakke med folk så de kan lære at kende hvem du virkelig er og lide dig for den person du er.

hvordan er man meget mere charmerende

Kan folk bedre lide mig hvis jeg er meget mere charmerende?

Som regel så ja. Sådan vil det starte ud ihvertfald. Der er mange faldgrupper og meget at være opmærksom på hvis man overvejer at gerne ville fremstå som meget mere charmerende. 

Nogen vil måske blive misundelige på dig og dem kan det være meget svært at holde sig gode venner med. Derfor kræver det en stor indsats af dig og holde alle ovre på din egen banehalvdel. Så kan man jo sige at man behøver ikke være charmerende over foralle for man kan aligevel ikke være gode venner med alle sådan ender det jo altid. Men skal du til at starte i en ny klasse eller skal du finde ud af hvordan an fungere bedst på en arbejdsplads. Så er det med at være meget charmerende ikke nemt fordi når man så træderlidt ved siden af så kommer det nemmere til at gøre ondt i dem som man trådte over tæerne. Men hey! chefen kan lide mig og alle de andre kan så tør man være sur på mig? Der kommer meget i spil hvis man vælger at være meget charmerende. Og om det er det rette fokus er det store spørgsmål. For tror du ikke at folk kan lide dig bedst for den du virkelig er.

Hvordan ønsker du selv en ven eller en god kollega skal være?

Så hvordan er man charmerende på den bedste måde

Det må så kunne konkluderes fra min synsvinkel at man er mest charmerende, når man er flink, rar, venlig og mest af alt sig selv. Den mest charmerende føler sig ikke ret meget forkert i forhold til andre mennesker.

Pøj pøj med det

 

Læs også..

Selvudvikling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *