Cecilie lilje Jespersen

hvordan får man en ny registreringsattest til scooter

hvordan får man en ny registeringsattest til scooter

Skal man have en ny registreringsattest til sin scooter fordi at man fuldstændig har mistet den. Man skal sælge knallerten eller vil bare gerne have styr på det så man har en.  Så er der der hjælp at hente. Gammel info om dette emne er ikke nyttigt, det skal være ny information som nu i år 2020. 

Bestilling af ny registreringsattest kan gøres ved at du kan bevise at knallerten den er din. Derfor er det oplagt at du mangler den når den står i dit navn, i så fald så er det at bestille en på skats hjemmeside hvis du står som primær ejer af knallerten.

Har du købt en knallert uden at den er blevet omregistreret til dig, så skal du bevise at det er din knallert og så skal du på ind på en af motorstyrelsens motorkontorer og det koster 100 kr.

Nyttig info ved køb/salg af knallert

Få omregistreret knallerten samtidig med at købet foregår det er til fordel for både køber og sælger. Køberen får vished om at papirerne er i orden, og sælgeren for vished om, at det bliver gjort, for ellers er han ansvarlig for forsikring mv.  

Husk at betale ansvarsforsikring.

At vælge at tegne en ansvarsforsikring når du omregistrer med registreringsattesten er nødvendigt, men den skal også betales. 

Forsikringen er til for at dække dig, hvis der sker en ulykke, så ikke du kommer til at stå i gæld. Den er altså ikke kun til for, at du undgår, at få en bøde af politiet.

Nyttige links til ny registreringsattest til knallert

Syntes du at dette indlæg var nyttigt? Del gerne tak

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på pinterest
Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *