Omregistrering af scooter eller knallert 30 er ikke muligt uden registreringsattest. Har du mistet den kan ejeren bestille en ny.

 

  • Du kan bestille en ny på skats hjemmeside.
 

Har du købt en knallert uden at den er blevet omregistreret til dig, eller du har ikke fået udleveret registreringsattesten ved købet, så mangler du ejeren til at anskaffe en attest til at registrere den med. Det vil også betyde at du ikke kan tegne forsikring på knallerten hvis ikke den står i dit navn.

Nyttig info ved køb/salg af knallert

Få omregistreret knallerten samtidig med at købet foregår det er til fordel for både køber og sælger. Køberen får vished om at papirerne er i orden, og sælgeren for vished om, at det bliver gjort, for ellers er han ansvarlig for forsikring mv.  

Husk at betale ansvarsforsikring.

At vælge at tegne en ansvarsforsikring når du omregistrer med registreringsattesten er nødvendigt, men den skal også betales. 

Forsikringen er til for at dække betaling for skader, hvis der sker en ulykke, så ikke du kommer til at stå i gæld. Den er altså ikke kun til for, at du undgår, at få en bøde af politiet.

Nyttige links til ny registreringsattest til knallert

2 reaktioner

  1. Hvordan får jeg bestilt et regiaftest på en scotter jeg har købt har et underskrift samt et telefon nr på sælgeren men han har afmeldt den i 2019 og har hverken regiaftest eller nr pladerne kan jeg får hjælp til bestille nye i mit navn for at få scotter forsikringsret mvh Emrah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *