featured

Hvis du allerede spiller syvkabale i forvejen, kender du sikkert alt for godt til problemstillingen. Langt de fleste af dine kabaler går ikke op, og når de endelig gør, er du ikke sikker på hvorfor. Kunne det ikke være fedt, hvis du vidste, hvordan man får en syvkabale til at gå op?

Desværre er det langtfra alle kabaler, der overhovedet kan gå op – det afhænger fuldstændigt af, hvordan kortene ligger fra start.

Når det er sagt, er der selvfølgelig flere ting, du kan gøre for at optimere dine chancer, og dem vil vi se nærmere på her.

Flyt både kort til og fra topbunkerne

Alt for mange kabalespillere overser muligheden for, at de kan flytte kort tilbage fra topbunkerne og ned i rækkerne igen. Det virker måske lidt tosset, men faktisk giver det god mening. Nogle gange kan du flytte et kort fra en topbunke og ned i en række, og dermed pludselig få mulighed for at placere et kort fra bunken med kort, du trækker fra. På den måde kan du nærmest ”åbne” trækbunken ved hjælp af dine topbunker nogle gange.

Husk på kortene i trækbunken

En anden vigtig ting er at huske på de kort, der ligger i trækbunken, og ikke mindst deres rækkefølge. Nogle gange kan det nemlig betale sig at lade være med at trække et kort fra bunken, hvis du ved, at der kommer et kort i næste runde, som du bedre kan bruge – ganske enkelt, fordi det åbner op for flere muligheder. Dette tip gælder særligt for dig, der trækker tre kort ad gangen, da du ikke altid blot kan køre hele bunken igennem en gang til.

Lad ikke en topbunke kommer langt foran de andre

ogle gange starter en syvkabale med lyn og torden, og i løbet af ingen tid har du allerede lagt en 8’er op i en af bunkerne, mens de andre knap nok har fået et es endnu. Det skal du dog passe på med, da det kan skævvride din syvkabale. Ofte vil det være bedre at holde lidt igen, da du vil skulle bruge flere af kortene under 8’eren for at få en mere harmonisk kabale, hvor du har flere muligheder.

Ovenstående er blot tre af mange tips, men tager du disse til dig, vil du helt sikkert opleve, at det bliver meget nemmere for dig at få dine syvkabaler til at gå op i fremtiden. Held og lykke!