featured

Extend Your Beauty ligger placeret på hovedgaden i Nørresundby i min lille, hyggelige hjemmeklinik i Aalborg. Jeg har 9 års erfaring med påsætning af extensions og jeg er yderst passioneret omkring mit håndværk. Hos mig, er du som kunde, altid i fokus og jeg sørger for du går tilfreds ud af døren med dine nye hair extensions Aalborg

Metoder til påsætning af hår extensions

Jeg tilbyder en bred vifte af metoder i påsætning af hair extensions. Jeg har igennem årene været på adskillige kurser hvor jeg har dygtiggjort mig i de forskellige metoder. Derfor kan du hos mig få påsat extensions i metoderne, hot fusion, cold fusion, easy weft og tape metoden. Jeg tilbyder både påsætning med medbragt hår og en samlet pakke med hår fra klinikken.

Hvor længe holder de nye extensions

Hair extensions kræver en god hårpleje og de rette hårprodukter for, at håret forbliver flot og glansfuldt. Hår extensions fra klinikken har en levetid på op til 1 år for de mørke farver og 4-6 måneder for de helt lyse, ask blond farver. Du bliver vejledt i alt omkring dine nye hår extensions når du er kunde hos mig, så du kan føle dig helt tryg i mine hænder.

hår extensions aalborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *