hvordan får man succes med at blogge

hvordan får man succes med at blogge
Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest

Man kan få succes med at blogge ved at have en blog på en hjemmeside og have forstået hvordan man gør det rigtigt når man opretter et blogindlæg. Dernæst bør man fra start have udvalgt sin blogs elementære emne nøje. Man får succes ved at have lysten til at skrive og det har man kun i længere tid hvis man har tænkt sig godt om inden man valgte sit domænenavn og sine kategorier. 

 

Hvordan man lærer at blogge korrekt

Der bør være sammenhæng mellem hvad folk søger på i google og hvordan man navngiver sit indlæg.

Derfor bør man allerførst lære hvordan man ..

planlægger søgeord

seo blogindlæg (oprettelse af blogindlæg)

Søgeordsplanlægning gratis versionen – at oprette en google ads konto, slå den over på expert og sætte sin kampagne på pause hvis man ikke skal bruge den.  Så har man nu googles søgeordsværktøj tilgængeligt. En anden metode kan være at se efter de forslag der komme i google når man er ved at skrive, det betyder at der er nogen der søger på det.

hvordan får man succes med at blogge

Oprettelse af et indlæg. At sikre sig at linket bliver lige som man navngiver sit indlæg er kort fortalt vejen frem. Huske at navngive sit indlæg på samme måde som spørgsmålet der blev stillet i google. Ikke som svaret! styr på intern og extern linkstruktur. optimering af billeder (alt tag) Så er vi på vej. Overskriften (h1) og underoverskrifter (h2,h3,h4 ect.)

Har du brug for hjælp til succes med at blogge så kig forbi Blog Ide’s hjemmeside og få nemmere ved at blive blogger eller få boostet din virksomhed.

del

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin