Man kan få succes med at blogge ved at have en blog på en hjemmeside og have forstået, hvordan man gør det rigtigt, når man opretter et blogindlæg.

Dernæst bør man fra start have udvalgt sin blogs elementære emne nøje. 

Man får succes ved at have lysten til at skrive og det har man kun i længere tid hvis man har tænkt sig godt om inden man valgte sit domænenavn og sine kategorier. 

  1. Forbind sociale profiler med eget domæne
  2. Optimale hashtags
  3. Seo og blogindlæg

1. Forbind sociale profiler med eget domæne

Forbind dine sociale profiler med eget domæne.  Opret indlæg på eget domæne og del det indlæg rundt på dine sociale profiler. Sørg for at oprette dine indlæg ud fra, hvad folk rent faktisk søger efter. 

En blogger med eget domæne er mange flere penge værd, fordi at du kan tilbyde et link og organisk trafik i søgemaskiner, så vel som deling med dine følgere. Du udgiver først på dit domæne, og kopierer ikke teksten, men deler det aktive link. Som du ved kan du ikke dele dit link på instagram, der må du henvise til domænets link på din profil.

2. Optimale hashtags

Tænk på et hashtag som et søgeord, dine hashtags gør dit opslag tilgængeligt offentligt på de søgninger der svarer til dit tag.. 4 til 6 hashtags i et opslags på fb eller instagram er optimalt.

Eksempel.

#blogindlæg #blogger #danmark #aalborg

Hold dig til dansk sprog så vidt muligt, hvis ikke udenlandske følgere vil give mening at have?

3. Seo og blogindlæg

Der bør være sammenhæng mellem hvad folk søger på i google og hvordan man navngiver sit indlæg.

Derfor bør man allerførst lære hvordan man planlægger søgeord.

Søgeordsplanlægning gratis versionen – at oprette en google ads konto, slå den over på ekspert og sætte sin kampagne på paus,e hvis man ikke skal bruge den.  Så har man nu googles søgeordsværktøj tilgængeligt. 

En anden metode kan være, at se efter de forslag der kommer i google når man er ved at skrive, det betyder at der er nogen der søger på det. For flere ideer tjek sætning forslagene der kommer nederst på googles side efter en søgning.

hvordan får man succes med at blogge

Oprettelse af et indlæg. At sikre sig, at linket bliver lige som man navngiver sit indlæg er kort fortalt vejen frem. Huske at navngive sit indlæg på samme måde som spørgsmålet der blev stillet i google. Ikke som svaret! 

  • Styr på intern og extern linkstruktur. 
  • Optimering af billeder (alt tag) Så er vi på vej. 
  • Overskriften (h1) og underoverskrifter (h2,h3,h4 ect.)
 

Find en seo begynder guide på youtube til det CMS (system du bygger hjemmeside i)  – anbefaler at bygge i wordpress.

Har du brug for hjælp til succes med at blogge så kig forbi Blog Ide’s hjemmeside og få nemmere ved at blive blogger .