maleri til salg

Hvordan man finder gode buddhistiske malerier til salg, hvis det skal være i Danmark. Ønsker man sig måske, at kunne se sine billeder i virkeligheden. Maria fray har åndeligt inspirerede buddhistiske akryl og akvarel malerier til salg og befinder sig i nordsjælland, hun maler lidt af hvert inden for den slags trosretninger, der kan bringe fred i hjemmet.  

Mange af dem har sin egen historie med sig, men hun modtager også malerier på bestilling. Hun maler med mange flotte fremtoninger af farver og glæder sig hver dag over nye motiver, de fleste er inspirerede indeholdende buddhistiske motiver.

Akryl og akvarel malerier

Typisk er akryl malerierne hos Maria de største billeder, mens akvarel er de mindre malerier. Akryl er vandbaseret og får farverne til at smelte så flot sammen mens akvarel er farver der opløses i vand. Begge er her favoritten – så det er med speciale i akryl og akvarelmalerier der gøres tjeneste, så hun må siges at være ekspert i disse.

Et åndeligt maleri i hjemmet

Der kan være forskellige indgangsvinkler til hvorfor man kunne ønske sig et buddhistisk maleri i sit hjem. Buddhismen opstod i Nordindien 500 år f.kr. Nogen er mere troende end andre og nogle tænder røgelses pinde uden at vide hvorfor. Nogen har måske bare fundet en tro på, at der er mere mellem himmel og jord end først antaget. Uanset hvad, tror man sit maleri det bringer fred i hjemmet så vil det helt sikkert gøre det. Andre er buddister. 

I den åndelige verden skulle disse motiver efter sigende have stor positiv indflydelse i det denne helligdom forplanter sig over i vores verden og bringer fred. De er også meditations og tilbedelses objekter. Derfor er der ifølge denne tro rigtig god grund til, at udforme motiver og det gør Mari Fray så flot.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *