featured

Når du er gravid, så er det tusinde ting, som man som forældre skal have styr på inden babyen kommer. Og du er måske allerede gået i gang med at researche på alt det nye udstyr. Hvis du er på jagt efter den bedste babyalarm, så læs med her og få tips til, hvordan du finder den bedste babyalarm.

En babyalarm er et must have, når du har en nyfødt. Med en babyalarm, kan du lægge din baby til at sove ude i f.eks. haven eller på børneværelset – og være tryg ved, at du kan høre og måske endda se, hvis din baby vågner eller er ked af det. Det betyder, at du kan forlader rummet og være helt tryg ved situationen – så måske endda kan få overskud til at tage en lur, tømme opvaskemaskinen eller gå ind i stuen uden at bekymre dig om babyen sover eller er vågen.

Du kan altså hele tiden følge med i om babyen har det godt, og derfor er det også vigtigt, at du vælger den rigtige babyalarm. Men hvilke babyalarmer er gode og hvilke er dårlige? Det kan være svært at finde rundt i, men der er heldigvis hjælp at hente. Du kan finde den bedste babyalarm i en babyalarm test. Når du er på udkig efter en babyalarm, så skal du være opmærksom på, at der kan være flere parametre der gør sig gældende.

Nogle forældre vil gerne kunne høre om babyen sover, mens andre forældre er mere trygge ved også at kunne se babyen. Du skal derfor tage stilling til, hvilken en du gerne vil have – en babyalarm med eller uden kamera. Dernæst skal du beslutte om den også skal have:

  •       Indbygget natlampe
  •       Have indbygget vuggevise
  •       Have talk-back funktion

En babyalarm med indbygget vuggevise kan skabe en fast rutine for barnet, når det skal sove og så kan det også virke beroligende. Hvis du har en babyalarm med talk-back, kan du tale til barnet uden, at du nødvendigvis behøver at være i rummet og på den måde kan barnet stadig høre din  beroligende stemme.