Cecilie lilje Jespersen

Hvordan finder man den rigtige lokation sit arrangement

den rigtige lokation til sit arrangement

Da jeg selv tidligere, har haft besvær med, at finde den rigtige lokation til et større arrangement, så har jeg her valgt, at skrive mine gode erfaringer. Da vi først fandt denne løsning så blev det hele så meget nemmere. Det var ikke kun den korrekte lokation, men hele festen gled meget nemmere, når alt hvad vi havde brug for var til stede. Det var også meget nemmere, at koncentrere os om gæsterne og vi formåede selv at få en fantastisk dag uden stress.

Alle arrangementer er forskellige, og de fleste har forskellige ønsker og behov til, hvordan deres fest skal udspille sig på en given lokation. Det vigtigste for en fest er, at den skaber glæde og forhåbentligt livslange minder for gæsterne.

 

Planlægning af lokation og alt til sit aragement med eventbutler

For at alt til festen skal gå vellykket og efter planen, er det en ide at starte planlægningen i god tid.
Der er mange ting at tage højde for og især, hvor festen skal afholdes er et af de helt store emner i planlægningen.

De fleste kan nok nikke genkende til, at det er de færreste af os, der har stor erfaring med koordinering af fester. Og, endnu færre, der kan udpege de forskellige steder, der har mulighed for at afholde en god fest eventuelt med havudsigt, flot natur i nærheden, plads til et live band, gratis parkering, muligheder for terasse og eller lignende.

Det kan derfor være et tidskrævende arbejde først selv at finde matchende steder og dernæst kontakte de mange aktører og høre om de har plads til at fejre ens anledning.
For at slippe for bøvlet har EventButler skabt en portal, hvor de matcher private og erhverv op med 3 steder, der matcher med lige netop deres ønsker og behov.

EventButler er specialister indenfor events, kender markedet og ved lige præcis, hvilke steder, der matcher med jeres ønsker. Derfor giver EventButler jer 3 tilbud fra 3 forskellige restauranter, hoteller, kroer eller eventbureauer så i nemt og hurtigt kan få et overblik over mulighederne i markedet og tage stilling til, hvilket af tilbuddene, der matcher jer bedst.
Så står i også og skal afholde et arrangement i fremtiden så få 3 matchende tilbud fra EventButler her.

Note: Lige nu kører EventButler en konkurrence med MySelfie, hvor hver 10ende, der booker et arrangement igennem dem er med i konkurrencen om en myselfie.

Læs også..

Underholdning

hjælp til planlægning af arrangement
festsangetaler.dk
Klik her Gratis festsange Gratis velkomstsange Guider mv

Syntes du at dette indlæg var nyttigt? Del gerne tak

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på pinterest
Pinterest