Backpacker livet er efterhånden blevet et normalt foretagende for de unge, men også for ældre aldersgrupper. Vi danskere elsker at rejse, og ikke blot charterferier til Mallorca. Mange har fået øjnene op for det mere lavpraktiske form for rejsetype – netop backpacking. Den mere autentiske rejse som backpacker tiltaler os, fordi man oplever verdenen på en helt anden måde en all-inclusive ferier. Så har du brug for en god rejserygsæk til udendørsliv.

 

I den forbindelse, har man som backpacker, brug for backpacker udstyr. Dette rejseudstyr kan gøre dit liv som backpacker meget lettere. 

Eksempler på godt udstyr kunne være: 

En god rejserygsæk til dine vandreture 

Ørepropper for at få en god nattesøvn

Gode vandrestøvler 

En lagenpose til overnatninger

Der findes et hav af udstyr og gadgets derude, og du kan virkelig købe dig fattig. Du bør dog købe det nødvendige, selvom du kan føle dig fristet. Ellers bliver din rygsæk fyldt til randen, og din ryg kommer ikke til at tilgive dig.

Køb udstyr afhængig af din rejse

For at undgå at din backpack bliver proppet, skal du kun købe og medbringe udstyr, som passer til din rejse. Kommer du til at vandre? Så er det en god ide at medbringe vandresko, en daypack og passende tøj. Har du et spejlrefleks kamera, men ved du ikke kommer til at tage billeder? Lad det blive hjemme. Vær realistisk ift. hvad du medbringer, og hvad du får brug for. Keep it simple.

Dyrt vs billigt udstyr

Det kan virkeligt være fristende at vælge de billige alternativer for at spare penge. Personligt holder jeg af kvalitet og udstyr, jeg ved der holder mange år. Udstyret kan være dyrt, men af erfaring holder kvalitets udstyret i hele dit liv. Min backpack kostede f.eks. næsten 3.000 kr. Det kan være mange penge for mange. Dog har jeg haft denne rygsæk med på utallige rejser og festivaler – og den fungerer, som var den ny. Med det sagt. Hvis du ikke regner med at rejse meget, kan du med fordel vælge billigere alternativer.

3 gode råd til at finde det rette backpacker udstyr

Din lokale butik.

Gå ned til din lokale butik, hvor de sælger rejseudstyr. Butikkens medarbejder kan guide og give professionel hjælp til hvilket udstyr, du bør købe. Samtidig kan du føle og mærke de forskellige varer. 

Søg på Google.

Læs omkring udstyret på nettet. Du kan med garanti finde en masse artikler og dybdegående anmeldelser omkring alt udstyr. Du kan med fordel søge på engelsk for at finde flere artikler. 

 

Hør andre backpackere.

Backpackere elsker at dele ud af deres viden. Du kan derfor finde forums og grupper på Facebook og spørge til råds i disse grupper. På denne måde kan du få 1 til 1 feedback af andre erfarne backpackere.

det rette backpacker udstyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *