featured

Claus Sloth Sørensen er uddannet el-installation, ejer og indehaver af BDS El-Installation og har mere end 14 års erfaringen inden for elfaget.

Ovenstående har været medvirkende til, at vi kender vigtigheden af følge projektet fra start til slut, og sørge for at kundens forventninger skal afklares og følges.

Virksomheden er beliggende i Svenstrup J, og herfra servicerer vi vores kunden fra Skagen til Århus, som er med til at give jer en af Nordjyllands billigste timepriser, men samtidig uden at gå på kompromis med kvalitet og udførsel.

Vores elektrikere udfører arbejde for store og små, private, offentlige samt erhverv, hvilket blot understreger at jeres opgave er vigtig for os. Vi vil have tilfredse kunder.

claus sørensen BDS El-Installation

Hvorfor vælge en autoriseret elektriker

I skal vælge en autoriseret el-installatør fordi det er jeres garanti for at arbejdet bliver udført 100% håndværksmæssigt korrekt.

En autoriseret el-installatør har gennemgået nødvendig uddannelse samt kurser, samtidig med at have et godkendt KLS-system. Systemet skal godkendes hvert 2. år, som også er med til at garantere at virksomheden følger gældende lovgivning. Mangler I en autoriseret elektriker i Nordjylland, står vi til rådighed.

Eksempler på nye installationer der skal udføres af en faglært elektriker –

  • Udskiftning eller installering af nye ledninger i en installation – altså noget der i høj grad kræver faglig expertise.
  • Ved udvidelse af installationer der er  i forvejen så skal en faglært elektriker kontaktes.
  • Elarbejde på måler eller gruppetavlen
  • El tjek i forbindelse med salg af boligen

Valg af materialer - pris vs. kvalitet

Hos BDS El-Installation bruger vi altid den bedste kvalitet af materialer der er tilgængelige. I samarbejde med kunden sørger vi for at finde det produkt, som passer perfekt til opgaven.

Når det drejer som om elinstallationer så er det vigtigt at sætte sikkerhed først.

Vores specialer

Vi udfører alle typer af el-opgaver, uagtet hvad I ønsker. Vi arbejder både for private, erhverv samt offentlige.

Så uanset om det drejer sig om ny el installation, service af ejendommens el installation, fejlfinding, renovering, energioptimering, fiber, rådgivning osv., kan vi kan hjælpe jer lige fra I får ideen, til at den er endelig udført.

Vi lægger en store ære i at være med hele vejen, så kunden får det resultat de ønsker.

Rådgivning, Sparring, Udførsel er nogle af de kendetegn vi har, og står inde for.

Lære at vurdere tilbud på elinstallationer

Når man skal vurdere et tilbud fra en elektriker så er det vigtigt ikke kun at se på prisen. Hvem gider at have alting lavet i de absolutte billigste materialer, det kan ikke svare sig og det er heller ikke altid lovligt, at udføre arbejdet med de billigste materialer. 

Skal der indkøbes større el komponenter benytter vi os af den faglige ekspertise vi har – benytter os ikke af en mer’ pris oven i produktet. Noget i bør overveje grundigt når i ser på prisen. Er man her i gang med at installeret mere end hvad jeres behov er?

Vi giver gerne uforpligtende tilbud på jeres opgave! Vi foreslår først at tage en snak om

jeres ønsker, for at kunne give jer den rigtige pris på opgaven.

el installation nordjylland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *