læserbrev

Da mine børn har haft stor glæde af at starte på skovby friskole ved Nørre Alslev på falster så vil jeg her gerne give min feedback på skolen, da jeg mener at det er her man finder en god skole på falster.

 

Skolen drives af Lene og Jens Jønsson og to af deres børn er også ansat samt andre fantastiske engagerede lærer. 

 

Skolen lægger bla. særlig vægt på, at der ingen mobning må være på en skole. Det kan selvfølgelig ikke helt undgås, men det er rart at vide som forældre, at der er stor fokus på det område. Skolen har i omegnen af 100 elever og derfor har lærerne meget tid til det enkelte barn i forhold til hvordan det var på mine børns forrige skole.

Læring på skolen

Min dreng Emil har haft en del indlæringsvanskeligheder på sin forrige skole – Skovby friskole har taget problemet meget seriøst og der er blevet brugt ekstra tid på min dreng. Der er blevet samlet op fra bunden af. Jeg vil betegne lærernes nærvær og faglighed som værende helt i top. 

 

Hvad jeg kan mærke i vore hverdag hjemme er at min dreng har fået lyst til at lære. Han interesserer sig nu på en meget positiv måde for at lære. Det gør det hele meget nemmere.

 

Det faglige niveau blandt lærerne er helt i top, men det udfører af deres engagement i det enkelte barn, og deres lyst og vilje til at gøre noget ekstra for barnet. Derfor har jeg valgt at skrive dette indlæg.

Skolens udflugter og aktiviteter

Hvad der er særligt om det er at hver skolestart, starter med en udflugt. Man starter altså simpelthen med at tage på ferie med skolen.. og hvorfor så det..?

Det er en fantastisk måde at sammentømre nye med gamle og skabe sammenhold og lære hinanden at kende. Vi var så glade for den måde at starte børnenes nye skoleår. Der var naturligvis også læring med på udflugten, det er jo en skole, en god skole på falster. 

 

Der er et fantastisk oplevelses og læringsprogram med udflugter i løbet af året. Der er på selve skolen mange forskellige aktiviteter i løbet af året som man normalt ellers ikke ville opleve på en skole.

Transport til skolen på falster

Da vi selv bor i et yderområde på falster med dårlige busforbindelser var vi ret så fornøjede over at skovby har sin egen skolebus. Det er let og trygt at sende vores børn med en privat bus afsted til skole.

skovby friskole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *