Her finder du en skabelon til en god jobansøgning der virker med det samme. Gør den til din egen, ret den til. Fidusen er at have en skabelon der gør det nemt at søge så du bare lige skal rette den lidt til alt efter hvilket job du søger. Dette er en fantastisk jobansøgning.

Skabelon jobansøgning

Mit navn er .. jeg er (alder) år gammel.

Jeg er uddannet som… (titel) hos (firma navn)

– Er du ikke uddannet, så må du finde på en anden relevant linje, som med det samme fanger øjet, til hvorfor netop du skulle have dette job. Har du tidligere arbejdet et sted, der gør det relevant for dette job,? Tekst der kort beskriver, hvorfor du er den rigtige til jobbet, husk en jobansøgning skal være kort.

Jeg har et særlig godt humør med mig og en opløftende måde at omgås mennesker på.

Nu opstilling i punktform det er let overskueligt. Hvad du laver i din fritid o.s.v. er ligegyldigt! Det er hvad der gør dig interessant til stillingen der gælder. Punkterne vil selvfølgelig variere alt efter branche.

Der er flere grunde til at I vil have gavn af at vælge mig. Jeg:

  • er struktureret
  • er energisk
  • er god med en computer
  • har god hukommelse/lærenem
  • har god fysik
  • har overblik og kan holde hovedet koldt i pressede situationer
  • er fleksibel
  • bliver stort set aldrig syg

 

Jeg håber at blive indkaldt til en jobsamtale

Med venlig hilsen

Læs også..

Få job hurtigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *