maleri til salg

Hver onsdag hylder vi de populære kanelsnegle. Det er både en fast tradition her i Danmark, men også i vores hjemland på Island. 

Vi har derfor taget vores elskede Snuðar med fra Island. Snuðar er oversat til dansk snegle, men det minder ikke om de danske kanelsnegle som vi kender fra butikkerne eller fra bageren. De er større, meget, meget større og vi mener også de er bedre. Vi skal faktisk ikke sammenligne islandske kanelsnegle med danske. Det er to forskellige ting, men begge er gode.

En moderne kagebutik i København

Vi producerer og leverer hver onsdag islandske snegle i vores lille hyggelige og hjertevarme butik i København, nærmere bestemt på Amager Boulevard 126. Vi bager allerede fra klokken 04 om morgenen, så alle sneglene er friskbagte og ekstra lækre, sprøde og indbydende. Sneglene skal nemlig spises på dagen. De kan ikke gemmes til dagene efter, men vi oplever dog at nogle køber mange, for herved selv at fryse dem ned. Det er op til jer selv at styre dette. Vi anbefaler at man altid nyder sin onsdagssnegl varm og behagelig med en kop varmt til ved siden af.

Vores ondagsnegl

Vi har sneglene i mange varianter. Vores grundopskrift er brugt til alle kagerne, så der altid opleves forskellige smagsvarianter eller udsving i størrelse eller smag eller konsistent.

Selve toppingen er mange af jeres favoritter. Vi har selvfølgelig altid den populære karamel, eller saltet karamel som er og altid har været en bestseller inden for alt. Ikke kun inden for vores kanelsnegle, men også i vores cupcakes og andre kager. Hertil har vi selvfølgelig dobbelt chokolade smag, hindbær, jordbær, blåbær, vanilje, lakrids og mange andre varianter at tilbyde jer. Dette er vores primære, men vi kan også finde på at forsøge med nye smagsnuancer på dagen. Men i går aldrig usikkert hen til os, og ikke ved, om vi har de klassiske smage på lager. Vi glæder os til og håber meget at se jer alle til onsdagssnegle her over vinteren i 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *