Bliver det en varm vinter eller skal vi endelig mærke kulden bide i kinderne igen? Det kan være utroligt svært at spå om vejret og derfor har selv meteorologerne svært ved at forudsige hvad der er os i vente vejrmæssigt. Der er derfor heller ikke andet for, end at sørge for at være forberedte.

Kend til reglerne omkring snerydning

Når vinteren vælter ind i vores hverdage og weekender har den det med at komme lidt bag på os alle, på trods af at diverse metrologer allerede har givet deres forklaring og idéer om, hvad der er os i vente de kommende dage. Vi skal derfor forberede os på bedste vis, så vi ved præcis hvad der skal gøres og ikke skal gøres, når sneen daler.

Regler for snerydning er ikke at kimse ad, for det er faktisk dit ansvar at der ikke er nogen der skvatter på et spejlglat fortov foran din matrikel. Det er derfor virkelig vigtigt at du sætter dig godt ind i reglerne omkring snerydning, så du ikke skal opleve uheldige situationer.

kold vinter forbered

Kom i gang med at forberede dig i god tid

Du bør ikke vente for længe med at komme i gang med at forberede dig, for vinteren har det med at komme snigende og pludselig slå hårdt til, så vi rigtig kan stå med kæben mod jorden og opleve, hvordan vi bliver magtesløse når det handler om en kamp mellem os selv og vejrguderne.

Hvis du ikke allerede har styr på det, så sørg for at have en idé om, hvem der skal stå for at skovle sneen væk på de områder, hvor det er dig der har ansvaret for at ordne dette. Ved du at du altid er hjemme og har du forholdsvis let ved at komme ud af fjerene selv en søndag morgen efter en vil j-dag, så kan du ret sikkert selv klare snerydningen. Hvis det ikke er tilfældet, så få en til at klare det for dig.