Hvis man ønsker at komme over sin eks kæreste hurtigt, så kan det være en god ide, at man ikke søger information om hvad sin ex kæreste laver. Det vil ikke være nogen god ide ikke at bekymre sig meget om hvad din ex nu laver?

  • Det vil kun gøre situationen dårligere, hvis ikke du giver slip.
 

Et godt råd er at lade være med at snage, så kommer man hurtigt over det!

Det skal helst erstattes af noget andet, noget som er sundt for dig! Nu er det tid til at få din glæde tilbage.

1. Være aktiv

Det kan være en god ide at være aktiv så man ikke hænger i sofaen for meget med sine tanker. 

Struktur

Prøv om ikke du kan skemalægge en del af ugens gøremål sådan så det bliver nemmere at få gjort det. Lad ikke uløste ting ligge og fylde i rygsækken. Få ordnet de ting der skal gøres, få lavet de opkald der skal laves. Skemalagte aktiviteter. 

Rengøring

Noget der altid virker med det samme er rengøring, man bliver glad af at gøre rent. Det er en måde hvor man kan glemme sine tanker og kommer nemmere over sin ex-kæreste.

Motion

Det er godt at få motion hvis man vil have det nemmere med sine tanker. Så dette gælder også som en rigtigt godt trick hvis man vil kommer over sin eks.

2. Finde en ny kæreste hurtigt?

Min anbefaling er ikke at flygte over i en anden kæreste med det samme, for det vil sikkert ikke være den rigtige du finder på den måde og højst sandsynligt så vil du få det værre af det.  Hold fast i de mennesker der er gode for dig.

3. Hold fast i venner og familie

Der er ingen grund til at bruge for meget tid alene nu du er blevet single. Brug tid med venner og familie så tankerne kan blive slået over på noget andet. Selv om du nok ikke har lyst til at lave de aftaler; så få dem lavet.

4. Være tro mod sig selv

Hvornår nok er nok? det er en god ting at få gjort op med. Det er vigtigt at behandle sig selv ordentligt. Derfor er det også at overveje om det der er sket, måske i virkeligheden var for det bedste.

5. Fremtiden er lys

Det er min erfaring at de dårlige ting der skete i livet ofte kun føltes dårlige da de skete. Senere hen er det kommet til at give mening på en sådan måde, at jeg selv syntes at det slet ikke var så dårligt det der skete. 

Held og Lykke

Læs også..

Blive mere glad og positiv

Være en god ven

Selvudvikling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *