Døre og vinduer er meget essentielle dele af vores boliger, og derfor vil man selvfølgelig gerne finde nogle, der er smukke til prisen. Vi hjælper dig til at finde de helt rigtige – til den helt rigtige pris. Læs med og bliv klogere. 

En bolig er ikke en bolig uden døre og vinduer. For det første er det jo rimelig væsentligt, at man kan komme ind og ud. For det andet skal man også have lys og luft. For det tredje er der bare noget med døre og vinduer, som tilfører boligen en helt bestemt personlighed. 

Sådan finder du en god pris 

Når du skal finde døre og vinduer, er der flere måder at komme omkring det. Du kan bestille nogle, som er færdigproducerede, eller du kan måle op og få dem “skræddersyet” til dit hjem. Hvorom alt er, vil du nok gerne have en fair pris, uanset hvad. 

Her kan det være en god idé at gå efter nogle gode tilbud. Det er ikke helt billige at investere i døre og vinduer, men du kan få prisen en del ned med et godt tilbud. Hernæst er det selvfølgelig også forskelligt, hvad prisen er, alt efter hvilken type af døre og vinduer, du leder efter. 

Find de rette døre og vinduer 

Der kan fx være forskel i prisen på et meget simpelt topstyret vindue og et bondehusvindue med sprosser og en mere avanceret ramme. Her er det værd at tænke over, hvad der passer til boligen, for igen – vinduer og døre har det altså med at tilføre hjemmet et bestemt look! Topstyrede vinduer kan passe ind i de fleste hjem, også de moderne, hvorimod et bondehusvindue har et mere klassisk og gammeldags udtryk. 

god pris vindue og dør

Få noget for pengene 

Men det er faktisk ikke kun prisen, der er afgørende. Det handler også om, hvad du får for pengene. Fx kan det være fornuftigt at købe vinduer i trelagsglas, så de er mere energivenlige og dermed giver en lavere elregning. Tyverisikrede vinduer er også en rigtig god idé, for et indbrud kan gøre det dyrt for dig – og så havde det måske været bedre at bruge pengene på nogle sikre ruder.