featured

Det er vigtigt, at du som virksomhedsejer kender reglerne for snerydning, så du kan sørge for at dine kunder, gæster og samarbejdspartnere kun falder på halen over dine produkter – og altså ikke sneen på fortovet. Læs med her og få tips til, hvordan du kan klargøre din virksomhed til en kold vinter.

1. kend reglerne

Når det begynder at sne og der bliver brug for at salte fortov, gader og stræder, så er det faktisk din pligt som grundejer at sørge for at det sker. Du skal derfor kende regler inden for snerydning, så du ved, hvad du skal gøre når sneen falder. Hvis du er grundejer, har du nemlig pligt til at rydde sneen væk, så snart den er faldet. Det betyder, at sneen skal ryddes væk og der skal saltes på din grund i et bestemt tidsrum på døgnet. Det er derfor rigtig vigtigt, at du får sat dig godt og grundigt ind i snerydningsreglerne, så du ved, hvad du skal gøre. På den måde er der mindre risiko for, at du er skyld i, at andre kommer til skade ved en faldulykke eller sidder fast på parkeringspladsen. Det ville være så ærgerligt at skade sit brand, fordi man ikke lige fik ryddet sneen væk.

2. Snevagten - vær på den sikre side

Hos Snevagten har de mange års erfaring i at rydde sne og de kender reglerne ud og ind, så hvis du har brug for hjælp til at få ryddet sneen væk både derhjemme og på virksomheden, så er Snevagten klar til at hjælpe dig. Kontakt hellere Snevagten i dag og få et godt tilbud, så er du nemlig på den sikre side. På den måde kan du bruge din tid på andre og mere vigtige ting i din virksomhed, så som at pleje dine kunder, bestille varer eller fakturere.